Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

YILIN İLK AYINDA EN FAZLA BÜYÜK ARAÇ HABUR SINIR KAPISI'NDAN GEÇTİ

 

1.4.2009 09:44:13

Habur Sınır Kapısı Personeline Teşekkür Belgesi Verildi

 

 


 

İHA - Habur Gümrük ve Muhafaza Başmüdür Vekili Rifat Bolat, personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Bolat, ''Habur Sınır Kapısı'ndan 2009 yılının ilk ayında geçen büyük araç sayısı Türkiye'deki 14 kara sınır kapısındakinden daha fazla'' dedi.

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda ihracat miktarında yaşanan artış ile birlikte gümrük personelinin arı gibi çalıştığını belirten Habur Gümrük ve Muhafaza Başmüdür Vekili Rifat Bolat bu çalışmayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdiklerini kaydetti. Bolat, "Habur Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğü'nde çalışan toplam 208 personele teşekkür belgesi verdik. Bu teşekkür belgelerini vermemizdeki sebep ise arkadaşlarımızın büyük özveri içerisinde çalışması. Deyim yerindeyse, 'Arı gibi çalışmak' diyebiliriz. 12 saat aralıksız çalışmak koşuluyla hizmet vermekteler. Çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeler. Gerçekten böylesi bir çalışmanın taltif edilmesi gerekir diye düşündüm. Onun için arkadaşlarımızı yazılı olarak teşekkür belgesi ile ödüllendirdik. Diğer Başmüdürlüklerden bize katılan 53 personele de aynı şekilde teşekkür belgesi göndereceğiz. Kısaca özetlemek gerekirse arkadaşlarımızın olağanüstü çalışma performansı ve temposundan dolayı bu ödülü kendilerine layık gördük ve verdik" diye konuştu.

Habur Sınır Kapısı'nın Türkiye'nin en önemli kara sınır kapılarından biri olduğunu belirten Bolat, ''Habur'dan 2008 yılında 680 bin 853 araç giriş-çıkışı gerçekleştirilmiştir. Kapıkule'de 475 bin 414, Hamzabeyli'den 165 bin 663, İpsala'dan 132 bin 687, Gürbulak'tan 183 bin 76 ve Sarp Sınır Kapısı'ndan 165 bin 680 büyük araç giriş-çıkış yapmıştır. Habur'da 2009 yılının ilk ayında geçen büyük araç sayısı Türkiye'deki 14 kara sınır kapısındakinden daha fazla. Ocak ayında Habur Sınır Kapısı'ndan giriş çıkış  yapan büyük araç sayısı 92 bin 856 iken Kapıkule, Gürbulak, Sarp, Hamzabeyli, İpsala'dan giriş çıkış yapan araçların sayısı 72 bin 960'tır. Şubat ayında Habur'dan 89 bin 534 araç giriş-çıkış yaptı" şeklinde konuştu.

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337955

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber